قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس

شيربرنج

خوردن اين غذا به جهت دارا بودن شير (غني از کلسيم) و برنج (سرشار از ويتامين‌هاي B) و همچنين طعم‌دهنده‌هاي مقوي و آرام‌بخش اعصاب مانند هل و گلاب، مفيد است.  مواد لازم:
– شير ۳ پيمانه
-برنج يک پيمانه يا ۲۰۰ گرم
– گلاب نصف پيمانه

روش پخت:
برنج را از پيش به مدت چند ساعت خيس کنيد، سپس آب برنج را خالي کرده و به همراه ۲ پيمانه آب يا يک پيمانه آب و يک پيمانه شير داخل قابلمه‌اي بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا کمي پخته و نرم شود، سپس شير را به آن اضافه کنيد و همچنان روي شعله ملايم اجاق گاز قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا کاملا پخته و غليظ شود. براي اين منظور معمولا ۱۵ الي ۲۰ دقيقه زمان کافي است. حالا گلاب را به آن اضافه کنيد. بعد از گذشت يکي دو دقيقه، قابلمه را از روي اجاق گاز برداريد و شيربرنج را در ظرف مورد نظر بکشيد و پس از تزئين روي آن با دارچين، با مربا يا عسل، شکر يا شيره ميل کنيد.
نکته: بعضي‌ها شکر را – مانند فرني – به همراه شير و گلاب در مراحل پخت به شيربرنج اضافه مي‌کنند.

درباره ی مدیر

مدیر

مطلب پیشنهادی

ششمین جشنواره غذایی+عکس

ششمین جشنواره غذایی انجمن خیریه مهرورزان صبح جمعه در سالن غذا خوری ریحانه دانشگاه برگزار …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *