قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس

آبنبات پولکي زعفراني

آبنبات پولکي زعفراني به ياد قديم ها

چي لازم دارم:
شکر ۱ پيمانه
آب ۱/۲ پيمانه
سرکه ۱/۴ پيمانه
زعفران (حل شده در آب جوش ) ۱ قاشق سوپ خوري

چطوري درست کنم:
۱- شکر، آب و سرکه را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر آب شود، مواد جوشيده ،غليظ شده وقوام پيدا کند.( مواد را روي حرارت زياد هم نزنيد تا حالت کريستالي پيدا نکند
۲- زعفران را اضافه کنيد. براي امتحان آن مي توانيد کمي از آن را با قاشق روي يخ بريزيد، اگر مايه سريع گرفت و حالت شکننده پيدا کرد، پولکي آماده است
۳- آن را از روي حرارت برداريد. با يک قاشق مرباخوري روي سيني که از قبل چرب کرده ايد، بريزيد تا سرد شود.با يک کاردک به راحتي از ظرف جدا کنيد
ساير نکات  ابنبات قيچي :
از همين مايه بصورت نواري روي سيني چرب شده ريخته و زرشک يا دانه هاي هل يا پودر ليمو عماني روي آن پاشيده لوله کرده و قيچي مي کنيد. فقط بايد سريع باشيد و قبل از سرد شدن مواد به انها فرم دهيد اگر پولکي زياد حرارت ببيند تيره و سوخته ميشود ، و اگر زمان کمي روي حرارت بماند، ترد و شکننده نمي شود.   اگر اولين بار است که ابنبات درست ميکنيد زعفران را حذف کنيد تا بتوانيد رنگ مايه را به خوبي تشخيص داده و قبل از تيره شدن از روي حرارت برداريد.

درباره ی مدیر

مدیر

مطلب پیشنهادی

شيربرنج

خوردن اين غذا به جهت دارا بودن شير (غني از کلسيم) و برنج (سرشار از …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *