قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس

خوراک دال عدس و اسفناج

اگر تابه حال طعم دال عدس را همراه با اسفناج امتحان نکرده اید، پیشنهاد می کنم این غذا را درست کنید. این غذا سرشار از آهن بوده و برای درمان کم خونی بسیار مفید است.
مواد لازم برای ۲  نفر

  •  ۲ پیمانه دال عدس
  • ۲ عدد گوجه فرنگی رنده شده
  • ۴ حبه سیر خرد شده
  • ۱ عدد زنجبیل کوچک خرد شده
  • ۱ ق چ زردچوبه
  • ۲ پیمانه اسفناج خرد شده
  • ۱ ق س آب لیمو
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • ۳ ق س کره خرد شده
  • ۲ /۱ ق چ زیره سبز

طرز تهیه:
۱٫  ابتدا عدس را به مدت ۲ ساعت خیس کنید. در یک قابلمه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس نیمی از سیر را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. زنجبیل خرد شده و زردچوبه را هم اضافه کرده و تفت دهید. حالا عدس را همراه با گوجه فرنگی رنده شده،۶ پیمانه آب و مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، در تابه را بگذارید و صبر کنید عدس ها نرم شوند.
۲٫ وقتی عدس ها کاملاً نرم شدند و آب آن کم شد، اسفناج و آب لیمو را به مواد اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید. کمی صبر کنید تا مواد خوب باهم بپزند.
۳٫ در این میان در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بقیه سیر را همراه با زیره داخل تابه بریزید و آنها را به مدت ۳ دقیقه تفت دهید، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
۴٫ وقتی خوراک آماده شد، آن را داخل ظرف موردنظرتان بریزید، روی ظرف مخلوط سیر و زیره بریزید و سرو کنید.

درباره ی مدیر

مدیر

مطلب پیشنهادی

کافه لاک

برنامه ای کاملا دخترانه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *